Haskovo.info - Шеф на индустриална камара: Успехът идва, когато човек е готов

Haskovo.info - Шеф на индустриална камара: Успехът идва, когато човек е готовУспехът не идва случайно. Той се постига с труд и дисциплина и човек трябва да се стреми към него. Това смята управителят на Германо-българската индустриална камара д-р Митко Василев, който днес представи книгата си "По пътя към успеха. Личности от България и Германия" пред учениците от ГПЧЕ "Асен Златаров" - Хасково.

Бившият възпитаник на гимназията сподели, че именно тя му е дала основата в живота. Идеята за книгата дошла спонтанно и е плод на 3-годишен труд. Освен за успеха, авторът разказва и за българо-германските отношения. Реших да свържа двете теми и да оставя една следа след себе си, сподели д-р Василев. 

В книгата си той е интервюирал по 33 известни личности в България и Германия от областта на спорта, политиката, науката и спорта. Повечето от тях разказват, че са споделили горчилката на неуспехите. Успехът е една магия и човек стига до него, когато е готов за това, смята авторът.

Посвещавам книгата си на 20-годишния юбилей на Германо-българската индустриална камара и на съпругата ми, която почина преди 3 години, каза още той.

Всички средства от продажбата на изданието ще бъдат дарени на Дома за деца с физически увреждания в троянското село Дълбок дол. Вече 4 години поред д-р Митко Василев дава и индивидуална стипендия на ученик от езиковата гимназия, който има най-добри постижения по немски език.







Copyright © 2024 SIVASS CONSULTING LTD. All rights reserved.