БНР, програма "Христо Ботев" - Ицхак Рабин. Мемоари

Автор: Валентина Михайлова
„Има само едно радикално средство да се направи човешкият живот свещен. Единственото радикално решение е реален мир.” – Ицхак Рабин
Издателят Симеон Василев за книгата.
На 30 юни от 18.30 часа в Аулата на Софийския университет „Св. Климент Охридски” ще бъде представено българското издание на книгата „Ицхак Рабин. Мемоари”. Специален гост на събитието е синът на Ицхак Рабин – Ювал Рабин. Мемоарите на Нобеловия лауреат за мир Ицхак Рабин излизат с подкрепата на Посолството на Държавата Израел в София в издателската програма „Световният гамбит”.
Днес ще бъде открита и паметна плоча в двора на къщата-музей „Димитър Пешев” в Кюстендил, инициативата е на кмета Петър Паунов, когото също ще чуете в звуковия файл.

Автор: Валентина Михайлова

rabin-bnr1

„Има само едно радикално средство да се направи човешкият живот свещен. Единственото радикално решение е реален мир.” – Ицхак РабинИздателят Симеон Василев за книгата.

На 30 юни от 18.30 часа в Аулата на Софийския университет „Св. Климент Охридски” ще бъде представено българското издание на книгата „Ицхак Рабин. Мемоари”. Специален гост на събитието е синът на

Ицхак Рабин – Ювал Рабин. Мемоарите на Нобеловия лауреат за мир Ицхак Рабин излизат с подкрепата на Посолството на Държавата Израел в София в издателската програма „Световният гамбит”. Днес ще бъде открита и паметна плоча в двора на къщата-музей „Димитър Пешев” в Кюстендил, инициативата е на кмета Петър Паунов, когото също ще чуете в звуковия файл.







Copyright © 2024 SIVASS CONSULTING LTD. All rights reserved.